Bedrijven en Bedrijfsleven

Zonnepanelen

zondag, 12-7-2015  

Hebt u asbest op uw dak gehad en is dit verwijderd? Dan is de kans groot dat uw gehele dak moet worden gerenoveerd of misschien zelfs wel gesaneerd. Waarom zou u er dan geen zonnepanelen op laten plaatsen als uw dak gerepareerd is? Dankzij zonnepanelen hebt u een veel lagere energierekening, zeker op de lange termijn. U bent toch zeker geen dief van uw eigen portemonnee? Waarom zou u te veel betalen voor elektriciteit als u er zelf voor kunt zorgen dat dit maand- of jaarbedrag stukken lager gaat zijn in de toekomst. Reken er maar op dat het verbruik door de jaren heen stelselmatig zal toenemen want mensen hebben steeds meer nodig vanwege al hun elektronische apparatuur. Kijkt u maar eens rond in uw huis en u weet meteen waar we het over hebben. Zonnepanelen plaatst u op uw dak, of beter gezegd, dat willen wij voor u doen. Wie wij zijn? Kijkt u eens op asbestophetdak.com en laat u door verwijzen naar onze pagina dat is gewijd aan zonnepanelen. Daar vindt u in principe alle informatie om aan goedkope zonnepanelen te komen. Zonnepanelen kosten namelijk nog wel een paar stuivers maar we verzekeren u dat u deze investering er in no time uit zult hebben. Ga dus ook niet bij de pakken neerzitten en denk niet dat u het op deze manier wel redt. Het zijn economisch gezien barre tijden dus elke cent die u op kunt sparen is mooi meegenomen. Onthoud dit dan ook goed en kies voor deze panelen. Na uw aanvankelijke investering zult u er geen omkijken meer naar hebben. Ze gaan vele decennia mee en uiteraard krijgt u bij ons een flinke garantie op alle type zonnepanelen die u maar wilt. Hier zit namelijk verschil in qua prijs en dat komt natuurlijk door het rendement dat de desbetreffende zonnepanelen kunnen halen. Hoe hoger het rendement, des te duurder de zonnepanelen maar des te meer stroom ze opwekken bij minder zon. Ook het merk kan uiteraard een rol spelen.

Denkt u aan de toekomst, gebruik zonnepanelen

Zo kunt u de voor- en nadelen van de wat duurdere zonnepanelen tegen de wat goedkopere zonnepanelen tegen elkaar afwegen. Hopelijk blijft u bij ons op de site, ook als u enkel voor asbestverwijdering bij ons terecht bent gekomen. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u van informatie te voorzien over onze catalogus aan zonnepanelen. Dit kan immers een moeilijke keuze zijn, zeker als u hier geen kaas van hebt gegeten. Maar dat neemt zeker niet weg dat u het dan maar moet laten zitten. U vindt vrijwel nergens zulke goedkope zonnepanelen van een zeer hoge kwaliteit. Wij doen dan ook enkel zaken met gerenommeerde producenten en testen de zonnepanelen eerst zelf uit. Daardoor kunnen we deze kwaliteit ook garanderen zodat u hier in de toekomst de vruchten van kunt plukken. Reken er maar op dat de totale waarde van uw huis omhoog zal gaan terwijl uw rekeningen juist dalen. Dat klinkt u hopelijk als muziek in uw oren. Waar wacht u dan ook nog op? Laat u inspireren door klanten die u zijn voorgegaan. U vindt diverse referenties p de site. Dat zijn leuke reviews en aanbevelingen van klanten die u al zijn voorgegaan bij de aanschaf van zonnepanelen. Uiteraard kunnen we de panelen bij u komen aanleggen. Daar doen we beslist niet moeilijk over want bij ons is de klant de koning. Geeft u dat dan ook aan als u een offerte op gaat vragen of meteen overgaat met het bestellen van uw gewenste panelen. Er is natuurlijk ook nog een ander aspect dat u niet over het hoofd moet zien. Wist u namelijk dat zonnepanelen goed voor het milieu zijn? U kunt zelfs subsidie krijgen van de overheid door gebruik te gaan maken van deze zonnepanelen. Zo kunt u dubbel winst maken en slaat u dus twee vliegen in een klap. Doordat de zonnepanelen op een duurzame manier stroom opwekken geeft u moeder Aarde ook iets terug en hoeft u geen gebruik meer te maken van de fossiele brandstoffen. Zoals u vast en zeker weet is daar een tekort aan dus waarom zouden we hier nog gebruik van maken als er een ster bij ons in de buurt staat die ook voor energie kan zorgen: de zon.

Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan meteen contact met ons op

Hoe u het ook wendt of keert, dit is de website voor de panelen van hoogwaardige kwaliteit. Laat u dan ook overtuigen door recensies van andere klanten, de foto’s en technische specificaties die we bij elk model hebben geplaatste en nog veel meer. Als u dan toch nog graag de kat uit de boom wilt kijken en nog zit met specifieke vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt ons dan ook op diverse manieren bereiken:

  • Zo kunt u ons telefonisch tijdens kantooruren bereiken
  • Of schrijft u ons een e-mail
  • Ook kunt u digitaal het formulier invullen en daarin alles aangeven wat u maar wilt weten op het gebied van asbest en zonne-energie.

Nadat we uw dak hebben vervangen krijgt u hier maar liefst 10 jaar garantie op. Wij kunnen uw daken al binnen 2 à 3 dagen asbestvrij hebben gemaakt en geheel vervangen hebben. We beschikken dan ook over de juiste kennis, ervaring en monteurs om dit in een handomdraai voor elkaar te krijgen. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.